Audio

Servicii de înregistrare audio de înaltă fidelitate. Sunetul poate fi îmbinat cu înregistrarea video, rezultând videoclipuri de o calitate ridicată.

Inregistrari AUDIO

Ce este înregistrarea unui concert fără un sunet pe măsura prestației artiștilor ? Doar o înregistrare video care nu transmite din calitatea interpretării ci doar un set de imagini.

Avem experiență în înregistrarea de concerte corale, clasice sau folclorice precum și pop și depunem eforturi astfel încât să surprindem cât mai mult din calitatea sunetului, folosind aparatură compactă și manevrabilă dar calitativă, lucrând cu atenție prelucrarea sunetului astfel încât înregistrarea rezultată să lase o impresie plăcută în memoria ascultătorilor. Înregistrarea se poate face și la calitate 24 bit 96 khz astfel încât procesarea să se facă fără pierdere de calitate, videoclipul final beneficiind de un sunet clar și fără distorsiuni. Mai departe, sunt prezentate câteva înregistrări video.

Concerte corale

Concerte corale folosind surse externe de sunet de înaltă fidelitate 24 bit 96 khz, procesate ulterior pentru o mai bună distribuție a sunetului (compresie, egalizare, amplificare). Sunetul este îmbinat cu imaginea video pentru generarea de videoclipuri ce pot fi vizualizate în diverse modalități: Youtube, DVD, etc. .

 

 

 

 

Concerte de muzică folclorică, clasică precum și alte genuri

Concerte diverse pentru generarea de videoclipuri ce pot fi vizualizate în diverse modalități: Youtube, DVD, etc. .

 

Concerte în cadrul unor ceremonii, evenimente publice

Concerte în cadrul unor ceremonii, evenimente publice pentru generarea de videoclipuri ce pot fi vizualizate în diverse modalități: Youtube, DVD, etc. .

https://www.youtube.com/watch?v=PLgZNvcHMKY

https://www.youtube.com/watch?v=Scqq9d-pps0