Servicii FOTO

Servicii de Fotografiere pentru o gama larga de evenimente.

Servicii FOTO pentru evenimente diverse

Servicii FOTO pentru o gamă largă de evenimente, atât profesionale precum conferințe, simpozioane, lansări de carte, conferințe de presă, concerte cât și pentru evenimente private precum nunți sau botezuri.

Prezentăm câteva mostre de fotografii realizate cu sprijinul echipamentelor noastre, în cadrul a diverse colaborări și sponsorizări pentru participarea la evenimente.

Dezbateri

Fotografii realizate cu aparate foto profesioniste, în cadrul unor dezbateri publice, alături de înregistrare video & transmisie live stream pe YouTube / UStream precum și proiecție de imagini.

Dezbatere - Marea Neagra - Geopolitica si strategie la inceput de secol XXI 2Dezbatere - Marea Neagra - Geopolitica si strategie la inceput de secol XXI

 

Conferințe

Fotografii realizate cu aparate foto profesioniste, în cadrul unor conferințe în instituții de prestigiu, alături de înregistrare video & transmisie live stream pe YouTube / UStream precum și proiecție de imagini.

Aniversare 25 ani Pro Basarabia si BucovinaAniversare 25 ani Pro Basarabia si Bucovina 2

 

Ceremonii, premieri

Fotografii realizate cu aparate foto profesioniste, în cadrul unor ceremonii, acordări de premii, alături de înregistrare video & transmisie live stream pe YouTube precum și proiecție de imagini.
12801228_867201913402204_5547638070759556772_nVasile Stroescu omagiere

 

Concerte

Fotografii realizate cu aparate foto profesioniste, în cadrul unor concerte, alături de înregistrare video și surprindere fidelă a sunetului pentru postprocesare ulterioară, în scopul generării de videoclipuri, precum și asistență în operarea echipamentelor de sonorizare și chiar asigurarea integrală a sonorizării pentru spații mici/medii.

Concert Cantus Domini pregatire Sankt PetersburgConcert Aniversar Fratii Golescu

Evenimente sportive

Fotografii realizate cu aparate foto profesioniste, în cadrul unor evenimente sportive, alături de înregistrare video & transmisie live stream pe YouTube / UStream, folosind echipamente compacte, mobile, ce pot fi mutate facil în funcție de zona de filmare și transmisie Live și pot fi adaptate pentru a opera chiar și fără acces la curent electric în spații deschise.

Maratonul Caloriilor ArseMaratonul Caloriilor Arse 2

Entertainment

Fotografii realizate cu aparate foto profesioniste, în cadrul unor evenimente publice de petrecere a timpului liber, nunți, botezuri, alături de înregistrare video cu echipamente compacte și flexibile fiind posibilă mutarea ușoară a zonei de înregistrare în funcție de dinamica evenimentului.

Proiecție Casa PoporuluiProiectie Casa Poporului 2