DJ NUNTĂ & BOTEZ

Petreceri Private

Karaoke

sau Corporate

DOAR MUZICĂ DE CALITATE

Populara

POP

DANS SPORTIV

JAZZ

LAUTAREASCA

OLDIES BUT GOLDIES

si alte genuri

DJ PAX

BUNĂ DISPOZIȚIE, PACE și bucurie, sărbătoare prin muzică și atmosferă

Services

SERVICII DJ

 

Doar muzică de calitate, românească (din toate regiunile țării) și internațională

Sonorizare inclusă, adaptată sălii

Mixer, Microfon DJ, Microfon Solist

Opțional: microfoane formație / taraf, cu mixer optim pentru numărul de microfoane solicitat 

 

Opțional: înregistrare video a scenei de dans (unde vor avea loc dansul mirilor, momentele artistice, tortul, obiceiuri tradiționale, hore, sârbe și alte dansuri), cu una sau mai multe camere montate pe trepiede

 

Mai jos regăsiți OFERTA de preț. Pentru săli mai mari decât cele din ofertă, ne puteți contacta pentru a actualiza oferta (putem sonoriza și săli de peste 100 de persoane, la cerere, prin echipamente suplimentare) 

NUNȚI

1000 lei pentru un program de 8 ore, intervalul 16 – 24, sală mare cu aprox. 100 invitați

BOTEZURI

700 lei pentru un program de 6 ore, intervalul 16-22, sală medie cu aprox. 70 invitați

Corporate

500 lei pentru evenimente Corporate la compania dvs., pentru un program de 4 ore, sală mică cu aprox. 50 invitați. Opțional putem oferi și videoproiector pentru prezentări, karaoke, etc..

PETRECERI PRIVATE

500 lei pentru petreceri private, într-o locație aleasă de dvs., pentru un program de 4 ore, sală mică cu aprox. 50 invitați. Opțional putem oferi și videoproiector pentru karaoke.

Event

REZERVAȚI DIN TIMP

Pentru a ne putea programa evenimentul în calendar.

Despre noi

Suntem o echipă ce se ocupă de înregistrarea evenimentelor, cu pasiune și seriozitate și oferim gama noastră de servicii E-PAX pentru evenimente.

Avem servicii pe Foto – Video, transmisii Live pe internet (Live Streaming), înregistrări Audio – Video concerte corale, psaltică, instrumentale, grupuri folclorice și alte formații muzicale, cu tehnică adaptată grupului muzical respectiv (operăm și cu microfoane dinamice dar și condensator specifice de cor sau tip studio).

Pentru nunți, botezuri oferim întreaga gamă Foto – Video, realizând montaje Video filmate cu mai multe camere (deci din mai multe unghiuri), oferim și Foto instant (printate pe loc) ca și opțiune.

Pentru evenimente Corporate, oferim și video-proiecții, inclusiv la distanță (afișare a evenimentului în exteriorul sălii, de exemplu pe hol sau în intrendul clădirii).

Pentru transmisia Live de evenimente (Live Streaming), transmitem pe Youtube, Facebook, etc.. inclusiv cu mai multe camere (din mai multe unghiuri) și folosind surse de sunet calitative pentru un sunet inteligibil, clar și la o calitate care avantajează muzicalitatea.

Pentru serviciile de DJ, oferim muzică de calitate prin DJ E-PAX. Avem o gamă variată de muzică populară din toate regiunile țării, atât ambientală (cu solist sau instrumentală, inclusiv lăutărească sau taraf) pentru partea de servire a mâncării, cât și sârbe, hore și alte genuri dansante pentru perioadele de dans. De asemenea iubim dansul sportiv și oferim o gamă variată de genuri muzicale de bun gust, pe care se poate dansa sau pur și simplu savura audiția. Avem și colecția noastră de Pop (românesc și internațional), Oldies but goldies, Jazz, instrumental ambiental (Saxofon, Pian dar și Taragot) și alte genuri muzicale ambientale sau dansante, dar întotdeauna calitative, care să asigure un ambient de bun gust, cu bucurie și pace interioară, așa cum iubim să fie orice nuntă sau botez. E-PAX înseamnă evenimente cu PACE și BUCURIE.

Ofertele noastre de DJ se limitează la maxim ora 24, aceasta fiind ora la care închidem programul muzical, neavând oferte de toată noaptea, ne profilăm mai mult pe nunțile și botezurile care încep mai devreme (de principiu după slujba religioasă) și care se termină până la finalul zilei (sau care de exemplu maxim la ora 23 au tortul, pentru ca la 24 să se încheie programul nostru). Opțional, mai prelungim o oră – două, dar cu confirmarea noastră (să fie personalul nostru disponibil, deoarece de principiu putem avea lucrări și a doua zi).

Iubim muzica de calitate, nu punem manele de principiu, dar apreciem lăutăreasca adevărată indiferent de etnie și chiar avem colecția noastră în acest sens. Desigur că sunt și manele care sunt decente și nu conțin nimic vulgar, ca și excepție, important este să fie în atmosfera noastră de bucurie și decență.

Avem colecția noastră de CD-uri originale și muzică achiziționată digital, dar sprijinim mirii (și eventual nașii, părinții) să ne scrie o listă de preferințe muzicale (genuri muzicale, formații sau chiar melodii individuale) pentru a le putea achiziționa din timp, măcar în parte (lucrăm doar legal, cu contract și licențe, și punem doar muzică pentru care avem dreptul legal să o difuzăm în spațiul public).

Avem și artiștii noștri cu care colaborăm, dacă doriți și un program artistic, opțional: soliști populară, saxofon, chiar și taraf.

Hire Me

Contactați-mă pentru o programare

Ne puteți contacta direct, la adresa de e-mail: contact@inregistrarievenimente.ro, telefon 0720427777 inclusiv whatsapp.