Servicii VIDEO

Servicii VIDEO pentru o gamă largă de evenimente.

Înregistrări VIDEO

Servicii VIDEO pentru o gamă largă de evenimente, atât profesionale precum conferințe, simpozioane, lansări de carte, conferințe de presă, concerte, evenimente școlare cât și pentru evenimente private precum nunți sau botezuri.

Prezentăm câteva mostre de fotografii realizate cu sprijinul echipamentelor noastre, în cadrul a diverse colaborări și sponsorizări pentru participarea la evenimente.

CONCERTE

Înregistrări video în cadrul unor concerte, utilizând inclusiv surse audio externe, cu o surprindere fidelă a sunetului și postprocesare ulterioară, în scopul generării de videoclipuri, precum și asistență în operarea echipamentelor de sonorizare și chiar asigurarea integrală a sonorizării pentru spații mici/medii.

 

https://youtu.be/4rdxKYEFW20

Evenimente sportive

Înregistrări video realizate cu aparate compacte dar calitative, capabile de înregistrare în format fullhd 1080p și 4K, în cadrul unor evenimente sportive, alături de transmisie live stream pe YouTube / UStream, folosind echipamente compacte, mobile, ce pot fi mutate facil în funcție de zona de filmare și transmisie Live și pot fi adaptate pentru a opera chiar și fără acces la curent electric în spații deschise.

https://www.youtube.com/watch?v=9CDg18k-MLE

Entertainment

Întregistrări video realizate cu aparate compacte dar calitative, capabile de înregistrare în format fullhd 1080p și 4K, în cadrul unor evenimente publice de petrecere a timpului liber, nunți, botezuri, alături de înregistrare video cu echipamente compacte și flexibile fiind posibilă mutarea ușoară a zonei de înregistrare în funcție de dinamica evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=QkID5S1erPo

Dezbateri

Înregistrări video realizate cu aparate compacte dar calitative, capabile de înregistrare în format fullhd 1080p și 4K, în cadrul unor dezbateri publice, alături de transmisie live stream pe YouTube / Facebook precum și proiecție de imagini.

Conferințe

Înregistrări video realizate cu aparate compacte dar calitative, capabile de înregistrare în format fullhd 1080p și 4K, în cadrul unor conferințe, alături de transmisie live stream pe YouTube / Facebook precum și proiecție de imagini.

Ceremonii, premieri

Înregistrări video realizate cu aparate compacte dar calitative, capabile de înregistrare în format fullhd 1080p și 4K, în cadrul unor ceremonii sau premieri, alături de transmisie live stream pe YouTube / Facebook precum și proiecție de imagini.